Privacy verklaring

Verhofstadorgel.nl heeft deze privacy verklaring opgesteld om aan te geven dat wij uw privacy als bezoeker van onze website zeer serieus nemen. Hieronder zetten wij uiteen hoe wij met persoonlijke gegevens omgaan.

Welke persoonlijke gegevens verzamelen wij?

Bij het bezoeken van de website wordt uw IP-adres geregistreerd. Dit adres wordt uitsluitend gebruikt voor statistieken.

Als u gebruik maakt van het contactformulier, verzoeken wij u om uw naam en e-mailadres achter te laten. Deze gegevens gebruiken wij uitsluitend om naar aanleiding van uw bericht contact op te kunnen nemen.

Bij het plaatsen van een reactie op de site wordt uw IP-adres geregistreerd. Dit IP-adres wordt uitsluitend gebruikt voor opsporingsdoeleinden in geval van van misbruik of overtreding van de wet. De naam die u hier invult wordt op de betreffende pagina weergegeven. U kunt ervoor kiezen ons uw e-mailadres bekend te maken. Dit e-mailadres gebruiken wij dan om contact met u op te kunnen nemen over uw reactie, en om als u dat wenst te melden dat er reacties zijn op de betreffende pagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de site.

Alle gegevens die door de site worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier worden openbaar gemaakt.

Voor vragen of opmerkingen over onze Privacy verklaring kunt u contact met ons opnemen.